Verweij Audio Techniek

Heeft met 32 jaar ervaring in de professionele geluidswereld een ruime ervaring in o.a. het repareren van professionele apparatuur en hebben wij zowel de kennis als de juiste gereedschappen in huis.

Voor diverse grote bedrijven zijn wij verantwoordelijk voor onderhoud en de reparatie, aan diverse audio/visuele apparatuur. Ook uw defecte apparatuur is bij ons in goede handen. Indien gewenst krijgt u een prijsopgave en een opgave hoeveel tijd de reparatie in beslag gaat nemen. In spoedgevallen kan uw reparatie met voorrang behandeld worden. Wij repareren ook High end Hi-fi apparatuur met dezelfde professionele zorg.

Off-site reparaties

U kunt u audio/visuele apparaten afleveren, of u levert de apparatuur aan bij een van onze partners.

Een duidelijke klacht(en) omschrijving is voor een snelle reparatie van essentieel belang. Lever het te repareren apparaat zo compleet mogelijk in, dus inclusief: afstandsbediening, voeding, gebruiksaanwijzing en indien aanwezig de technische schema’s.

On-site reparaties

Voor niet transporteerbare apparatuur en/of vaste installaties is het mogelijk om een afspraak te maken voor reparaties op locatie. Houdt U er echter rekening mee dat in sommige gevallen het apparaat NIET ter plekke kan worden gerepareerd. Het apparaat of een deel hiervan word dan ingenomen en na reparatie weer retour bezorgd. Voorrij kosten binnen 50 km bedraagt  € 65,00. Wij moedigen klanten dan ook aan om het apparaat/apparaten, zelf aan te leveren op één van onze service punten. Dit bevordert de snelheid van de reparatietijd, en de totale reparatiekosten blijven zo tot een minimum beperkt.

Garantie

Wij geven u, 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie. Deze garantie is niet van toepassing indien blijkt dat, het apparaat ondeugdelijk is behandeld, onklaar is geraakt door onachtzaamheid, of indien aan val, stoot of vloeistofschade onderhevig is geweest. Evenmin is de garantie van toepassing indien aan het apparaat wijzigingen zijn aangebracht, of wanneer reparaties hebben plaatsgevonden door andere personen anders dan, bij één van onze service punten, of technici.

De Voordelen image003

  • Snelle vakkundige reparatie
  • Alle reparaties in eigen werkplaats
  • Reparaties zoveel mogelijk met originele onderdelen, of de meest juiste passende onderdelen
  • Communicatie tussen klant en technici kan rechtstreeks.
  • Ook reparatie van buizen(gitaar)versterkers, en andere reeds langer tijden in bezit zijnde apparatuurimage004
  • Bij ons kunt U ook Uw speakers laten reconen, en kabelsystemen op maat laten maken
  • Verweij Audio techniek is authorized repair center voor Yamaha en Audac

 

Share This: