Ben je hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een geluid technicus of op zoek naar techniek (geluid of licht of beide) voor een band die zich professioneel bezig houd met muziek ben je op het juiste adres.

Verweij Audio Techniek is een bedrijf dat al lange tijd meeloopt in het circuit en wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met muzikanten die serieus met hun vak bezig zijn en hun brood ermee willen verdienen. Wij zoeken specifiek naar bands in de “bruiloften en bedrijfsfeesten” die willen uitgroeien naar de top en daar serieus mee bezig zijn en die met een vaste technische crew willen werken.

Wat kan Verweij Audio Techniek je bieden, allereerst een schat aan ervaring, superieure apparatuur van deze tijd zowel in geluid als licht, en alle technische ondersteuning die maar nodig is. Dat wil zeggen de apparatuur die je nodig hebt voor de job die moet worden gedaan. Is dat nou een bruiloft in een klein zaaltje of een bedrijfsfeest met honderden bezoekers. Of alleen je eigen technici mee als er al van alles aanwezig is.
Kijk eens rond op de website en neem eens contact met ons op om je te informeren over de mogelijkheden.

Naar contact pagina

Share This: